luni, 8 august 2011

Stiati ca ... ?

Din cauza unor probleme "tehnice", nu voi mai putea posta tutorialul cu pedichiura , iar pentru ca nu vreau sa va dezamagesc am hotarat sa scriu un articol despre tot felul de curiozitati , idei , solutii la care multi dintre voi nici nu v-ati gandit. 









Stiati ca ...


 Insuficienta apei in organism este cel mai important factor ce declanseaza starea de oboseala din timpul zilei , tocmai de aceea , medicii recomanda consumul a doi litri pe zi. (chiar si mai mult in timpul zilelor caniculare) 
Nu-i asa ca vi s-a facut sete?  :)






Daca incepeti ziua cu o cana de infuzie din frunze de papadie nu numai ca veti pierde un kilogram pe saptamana, ci intreg organismul vi se va curata de toxinele acumulate. In plus, tenul va deveni roz si stralucitor, iar parul nu se va mai ingrasa si de asemenea nici nu va mai cadea.







    Femeile care au parul fin stiu ca nici o coafura nu se mentine mult timp daca nu folosesc fixativ. Din pacate acesta ingrasa parul, care trebuie spalat mult mai des. Lamaia este un fixativ natural, care, in plus, va face parul foarte stralucitor.Inainte de a va coafa parul, umeziti-l cu suc de lamaie, diluat cu putina apa.






    Soarele din timpul verii ne usuca si rideaza deseori pielea fetei. Pentru a remedia acest lucru, faceti-va saptamanal o masca de fata dintr-un galbenus de ou de prepelita (se gasesc in supermarketuri). Amestecati-l cu cateva picaturi de ulei de masline si suc de lamaie. Clatiti-va apoi cu apa minerala. 












      Parul este mereu agresat: vopsiri permanente, stres, soare, frig. Pentru ca podoaba noastra capilara sa nu sufere, inlocuiti o data la doua saptamani samponul obisnuit cu doua galbenusuri batute bine, apoi clatiti-va cu apa minerala. Masati-va apoi pielea capului cu doua linguri de smantana amestecate cu o lingura de ulei de porumb si una de miere.




         Majoritatea cremelor de corp anticelulitice folosesc ca ingredient de baza cafeina. Putem sa amestecam zat de cafea cu ulei de masline si vom obtine o pasta la fel de eficienta ca oricare alta lotiune din comert. Masati acest amestec pe zonele afectate, apoi clatiti-va bine.






        Daca te-ai trezit cu un cos obraznic, il poti micsora foarte repede cu ajutorul unui cub de gheata. Pune cubul intr-un prosop si tine-l peste  timp de 3 minute. Astfel vei reduce inflamatia si roseata. Aplica apoi putin ulei de levantica, care va dezhidrata zona problema si va distruge bacteriile.








        Pentru unghii ingrijite in 60 de secunde, indeparteaza orice urma de lac de unghii, ia o lamaie, tai-o in jumatate si freaca unghiile in miezul lamaii. Unghiile se vor curata foarte bine si se vor albi. Daca aplici si un strat de lac de unghii vor arata excelent.   









          Daca parul tau nu te asculta si te-ai trezit cu o armata de fire rebele, uda-ti mainile cu apa si o picatura de crema de maini, apoi maseaza usor parul si prinde-l intr-un coc rasucit la spate. Asteapta 10 minute si desfa parul. 






          LinkWithin

          Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
           
          Header Background Designed by Freepik