luni, 29 august 2011

Avon - Campania 13

Hello everyone!

Astazi am decis sa fac o mica prezentare noii campanii de la Avon si anume cea cu numarul 13. Dupa cum stiti , in partea dreapta a blogului gasiti mereu brosura campaniei curente + brosura in avans :p.
Daca nu ati rasfoit inca brosura Campaniei 13, v-as sfatui sa o faceti cat mai repede pentru  ca  Avon a pregatit multe surprize pentru voi.
Prima si cea mai importanta dintre ele este lansarea noii ape de parfum Little Red Dress. Cred ca stiti cu totii cat de indragite au fost si inca sunt celelalte doua variante ale parfumului si anume Little Black Dress si Little White Dress. Ei bine , nici acesta nu va dezamagi avand in vedere ca este un parfum clasic care nu se va demoda niciodata. Pentru ca acesta se lanseaza odata cu Campania 13 , Avon vi-l ofera la un pret tentant de 49,99 lei, iar indemnul meu este sa nu ezitati sa il incercati.



Urmatoarea surpriza pentru voi este apa de parfum Christian Lacroix Nuit , un parfum care face parte din categoria celor de lux si pe care il puteti achizitiona din aceeasi Campanie 13  la pretul de 130 de lei la care se adauga la numai 1 ban Ceasul elegant Purple (pretul sau standard al ceasului este de 100 lei) .


Acesta este ceasul pe care il veti primi cadou.




 








Iar pentru ca vreau sa raman la categoria parfumata , sa stiti ca surprizele nu se opresc aici. Mai pupeti achizitiona oricare Apa de parfum Today Tomorrow Always , sau Today Tomorrow Always la pretul de doar 69 lei. Pentru mai multe detalii consultati pagina 21 a brosurii.


De asemenea veti gasi o multime de seturi sau parfumuri pentru EL sau EA la preturi speciale , de aceea va rog sa nu ratati aceasta campanie.

Tot in Brosura 13 veti descoperi ca Avon va ofera Mascara , creioane , luciuri sau rujuri cu pana la 45% reducere.



Super oferta de la binecunoscutul Planet Spa , Setul de ingrijire cu sake si orez il puteti achizitiona cu 50% reducere si anume la pretul de doar 39,99 lei.



Nu pot incheia aceasta postare fara a va spune faptul ca in aceasta campanie se lanseaza si noua mascara SuperShock Max, la un pret extraordinar de doar 15,99 lei, iar daca mai comandati un produs de la paginile 184-192 puteti achizitiona setul SuperChic format dintr-un lac de unghii Pro Nail si o geanta pentru cosmetice la doar 4,99 lei.



Nu uitati sa rasfoiti brosura pe care o gasiti in partea dreapta a blogului, iar pentru orice comanda nu ezitati sa ma contactati pe blog la sectiunea Comentarii sau la adresa de mail raicuraluk@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Header Background Designed by Freepik